Anticonceptiva

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Anticonceptiva zijn geneesmiddelen die vrouwen gebruiken om niet ongewenst zwanger te worden. Tot 1 januari 2011 werd de pil voor alle vrouwen uit de basisverzekering gedekt. In 2016 krijgen alleen vrouwen tot en met 21 jaar anticonceptiva vergoed vanuit hun basis zorgverzekering. Als je als vrouw ouder dan 21 toch deze kosten gedekt wil hebben kun je een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Op die manier worden de kosten voor anticonceptiva toch compleet of gedeeltelijk gedekt. Of dit een goede keuze is ligt helemaal aan jouw situatie en het is dus belangrijk je te verdiepen in de polisvoorwaarden en premie. Om te beginnen kun je hiervoor de vergelijkingstool op onze website gebruiken.

Anticonceptiva vergoeding

Ben jij een student in Nederland die ouder is dan 18 jaar? Dan heb jij ook elke maand te maken met de grote kostenpost van je zorgverzekering. Je hebt waarschijnlijk maar een gelimiteerd budget en het is daarom extra belangrijk dat je weet wat je kiest. Maar in het doolhof van zorgverzekeraars, basis, aanvullende, collectieve en studenten zorgverzekeringen is het wel even zoeken! Daarom hebben wij deze site gemaakt zodat je gemakkelijk jouw beste studenten zorgverzekering kunt vinden in 2016.

Een belangrijk onderdeel van je zorgverzekering kan Anticonceptiva zijn. Bij zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl stellen we daarom alles in het werk om je meer informatie te geven over Anticonceptiva. Je kunt hier terecht voor up-to-date informatie over Anticonceptiva zodat jij als student het beste pakket voor jouw situatie kunt vinden.

Op onze website kun je in de vergelijkingstool gemakkelijk filteren op onder andere Anticonceptiva. De tool laat je dan zien welke zorgverzekeraars je kunnen helpen aan een verzekering met Anticonceptiva en wat je premie is als Anticonceptiva in je pakket zit. Je moet wel zorgen dat je de precieze voorwaarden en dekkingen per verzekeraar nog even goed doorneemt, die kunnen nog wel eens verschillen.

Dus, ben jij op zoek naar informatie over Anticonceptiva? Dan zit je hier goed!

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen