Buitenlanddekking

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Als je in 2016 op vakantie naar het buitenland gaat of bijvoorbeeld voor langere tijd een stage of uitwisseling gaan doen is het goed om te kijken wat je buitenlanddekking is. De basis zorgverzekering in 2016 dekt in principe alle spoedeisende en niet spoedeisende behandelingen in het buitenland. Dit is mogelijk omdat de medische kosten vaak net zo hoog of lager zijn dan in Nederland. Alleen als je naar een land gaat waar de medische kosten veel hoger liggen dan in Nederland is het goed om te kijken naar een aanvullende zorgverzekering. Want als de medische kosten hoger zijn dan wat het in Nederland zou kosten, komt dit niet uit je basis zorgverzekering en moet je zelf het verschil betalen.

Buitenlanddekking vergoeding

Ben jij een student in Nederland die ouder is dan 18 jaar? Dan heb jij ook elke maand te maken met de grote kostenpost van je zorgverzekering. Je hebt waarschijnlijk maar een gelimiteerd budget en het is daarom extra belangrijk dat je weet wat je kiest. Maar in het doolhof van zorgverzekeraars, basis, aanvullende, collectieve en studenten zorgverzekeringen is het wel even zoeken! Daarom hebben wij deze site gemaakt zodat je gemakkelijk jouw beste studenten zorgverzekering kunt vinden in 2016.

Een belangrijk onderdeel van je zorgverzekering kan Buitenlanddekking zijn. Bij zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl stellen we daarom alles in het werk om je meer informatie te geven over Buitenlanddekking. Je kunt hier terecht voor up-to-date informatie over Buitenlanddekking zodat jij als student het beste pakket voor jouw situatie kunt vinden.

Op onze website kun je in de vergelijkingstool gemakkelijk filteren op onder andere Buitenlanddekking. De tool laat je dan zien welke zorgverzekeraars je kunnen helpen aan een verzekering met Buitenlanddekking en wat je premie is als Buitenlanddekking in je pakket zit. Je moet wel zorgen dat je de precieze voorwaarden en dekkingen per verzekeraar nog even goed doorneemt, die kunnen nog wel eens verschillen.

Dus, ben jij op zoek naar informatie over Buitenlanddekking? Dan zit je hier goed!

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen