Hoortoestel

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Voor mensen die problemen met hun gehoor hebben is een hoortoestel vaak een hulpmiddel om beter te kunnen horen. In 2016 worden slechthorende mensen tegemoetgekomen in de kosten van hun hoortoestel in de basis zorgverzekering. 75% van de kosten van een hoortoestel worden vergoed vanuit de basis zorgverzekering. In 2016 moet men de andere 25% zelf bijbetalen. Het is wel een optie om een aanvullende zorgverzekering te nemen om deze 25% van de kosten van een hoortoestel ook te dekken. In de vergelijkingstool kun je makkelijk aangeven of je een hoortoestel gedekt wilt hebben in je zorgverzekering en welke premiekosten dit met zich mee zou nemen in 2016.

Hoortoestel vergoeding

Ben jij een student in Nederland die ouder is dan 18 jaar? Dan heb jij ook elke maand te maken met de grote kostenpost van je zorgverzekering. Je hebt waarschijnlijk maar een gelimiteerd budget en het is daarom extra belangrijk dat je weet wat je kiest. Maar in het doolhof van zorgverzekeraars, basis, aanvullende, collectieve en studenten zorgverzekeringen is het wel even zoeken! Daarom hebben wij deze site gemaakt zodat je gemakkelijk jouw beste studenten zorgverzekering kunt vinden in 2016.

Een belangrijk onderdeel van je zorgverzekering kan Hoortoestel zijn. Bij zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl stellen we daarom alles in het werk om je meer informatie te geven over Hoortoestel. Je kunt hier terecht voor up-to-date informatie over Hoortoestel zodat jij als student het beste pakket voor jouw situatie kunt vinden.

Op onze website kun je in de vergelijkingstool gemakkelijk filteren op onder andere Hoortoestel. De tool laat je dan zien welke zorgverzekeraars je kunnen helpen aan een verzekering met Hoortoestel en wat je premie is als Hoortoestel in je pakket zit. Je moet wel zorgen dat je de precieze voorwaarden en dekkingen per verzekeraar nog even goed doorneemt, die kunnen nog wel eens verschillen.

Dus, ben jij op zoek naar informatie over Hoortoestel? Dan zit je hier goed!

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen