Zelfzorg Geneesmiddelen

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Zelfzorg geneesmiddelen zijn medicijnen die je zo bij de apotheek of de drogist kunt kopen, zoals paracetamol, neusdruppels of hoestdrank. Je hebt hiervoor geen recept van de dokter nodig. De overheid besluit elk jaar welke geneesmiddelen erg in het basispakket van de zorgverzekering zitten. Het slechte nieuws is dat in 2016 de zelfzorg geneesmiddelen niet in het basispakket zitten. Maar, het goede nieuws is dat je ze wel aanvullend kan verzekeren. Of dit nodig is hangt van jouw eigen situatie af en je zult dus zelf moeten kijken of de voordelen opwegen tegen de nadelen. Wat belangrijk is om te bekijken is welke zelfzorg geneesmiddelen in het aanvullende pakket bij jou zorgverzekeraar zitten, want dat kan nog wel eens verschillen.

Zelfzorg Geneesmiddelen vergoeding

Ben jij een student in Nederland die ouder is dan 18 jaar? Dan heb jij ook elke maand te maken met de grote kostenpost van je zorgverzekering. Je hebt waarschijnlijk maar een gelimiteerd budget en het is daarom extra belangrijk dat je weet wat je kiest. Maar in het doolhof van zorgverzekeraars, basis, aanvullende, collectieve en studenten zorgverzekeringen is het wel even zoeken! Daarom hebben wij deze site gemaakt zodat je gemakkelijk jouw beste studenten zorgverzekering kunt vinden in 2016.

Een belangrijk onderdeel van je zorgverzekering kan Zelfzorg Geneesmiddelen zijn. Bij zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl stellen we daarom alles in het werk om je meer informatie te geven over Zelfzorg Geneesmiddelen. Je kunt hier terecht voor up-to-date informatie over Zelfzorg Geneesmiddelen zodat jij als student het beste pakket voor jouw situatie kunt vinden.

Op onze website kun je in de vergelijkingstool gemakkelijk filteren op onder andere Zelfzorg Geneesmiddelen. De tool laat je dan zien welke zorgverzekeraars je kunnen helpen aan een verzekering met Zelfzorg Geneesmiddelen en wat je premie is als Zelfzorg Geneesmiddelen in je pakket zit. Je moet wel zorgen dat je de precieze voorwaarden en dekkingen per verzekeraar nog even goed doorneemt, die kunnen nog wel eens verschillen.

Dus, ben jij op zoek naar informatie over Zelfzorg Geneesmiddelen? Dan zit je hier goed!

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen